Nis shërbimi për pajisjen me pasaportë dhe kartë identiteti të qytetarëve shqiptarë rezidentë në Turqi. Ky njoftim u publikua nga Ministria e Jashtme.

Në ceremoninë e inaugurimit morën pjesë zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Agron Tare dhe Drejtori i ALEAT, Jean-Alain Jouan.

Ndërkohë, Ministria fton të gjithë qytetarët që të aplikojnë në portalin E-Albania, duke ndjekur gjithë udhëzimet e nevojshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *