Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi ka zbuluar një ‘pasion’ të ri, gatimin.

 

Ka qenë vajzs e tij, Aleksia e cila ka publikaur një video me të atin i cili ka skuqur patate.

 

“Babi ka zbuluar një hobi të ri: gatimin. Sot iu dogjën içik patatet po s’ka gjë”, shkruan ajo.

 

Aleksia është një personazh mjaft i ndjekur në rrjetet sociale dhe ka mijëra ndjekës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *