Mbi 5 ton peshk i ngordhur ka mbuluar brigjet e rezervuarit të Petovës në Bashkinë Fier.

Era e rëndë është përhapur në të gjithë zonën përreth, ndërkohë që ndotja mjedisore konsiderohet e lartë.

Nuk dihet ende shkaku i ngordhjes së peshqve, por ngjarja mund të ketë ardhur nga temperaturat e larta dhe rënia e nivelit të ujit.

Autoritetet rajonale janë njoftuar për rastin, por deri më tani nuk është ndërhyrë për pastrimin e rezervuarit./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *