Brad Pitt nuk është i kënaqur me ish-gruan Angelina Jolie. “Na Magazine” raporton se aktori është i impresionuar me faktin se ish gruaja e tij i merr të gjashtë fëmijët e tyre në premiera filmash. Burimi tha se “Angie ka zgjedhur gjithmonë të jetë më publikë me fëmijët sesa Brad”.

 

Jolie ka marrë mamanë e saj në premiera dhe tapete të kuqe në muajt e fundit, duke përfshirë edhe në The Boy Who Widespread Wind premierë në New York City. Jo më pak se dy javë më vonë, Jolie dhe katër fëmijët e saj sfiluan në tapetin e kuq të premierës  “Dumbo.”Brad ka qenë në Evropë për të zbuluar vende për një projekt të ardhshëm filmash, sipas një burimi.

 

“Brad duhet të marrë miratimin e Angie para se të udhëtojë me fëmijët, por ajo duhet të marrë leje nga ai gjithashtu”, pohon burimi. “Brad dhe Angie kanë qenë në kushte më të mira që nga koha e mbarimit të gjuqit  por pas kësaj natyrisht, do të vazhdojnë të kenë mosmarrëveshje mes tyre. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *