Ndryshe nga vende të tjera të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në New York rastet e reja me koronavirus po bien.

“Ne u përballëm me situatën më të keqe dhe ndryshuam trajektoren”, tha Guvernatori Andreë Cuomo.

Ai tha se një nga pikat kryesore që ka ndihmuar në rënien e rasteve të reja ka qenë kujdesi që është kushtuar në shtëpitë e të moshuarve.

Guvernatori njoftoi lehtësimin e parë duke hapur disa biznese me rrezik të ulët duke nisur nga e premtja.

“Ky është hapi tjetër i madh në këtë udhëtim historik”, tha ai në konferencën e tij të përditshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *