“Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit” do të zhvillojë protestën e radhës para bashkisë s ë Tioranës. Protesta është thirrur ditën e nesërme, 28 qershor, në orën 10:00.

Policia e Shtetit njofton se ka marrë masa organizative dhe operacionale për garantimin e rendit publik dhe sigurisë gjatë tubimit.

Policia e Shtetit njofton se, nesër, prej orës 09:30 e në vijim, do të ketë bllokim të përkohshëm të qarkullimit të mjeteve, në bulevardin kryesor pranë Bashkisë së Tiranës.

Për këtë arsye sugjerohet përdorimi i  rrugëve alternative, deri në përfundim të tubimit, si Unaza e Mesme dhe Unaza e Madhe.

Policia gjithashtu u bën thirrje protestuesve që të distancohen nga çdo akt dhune./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *