Nëse dhe këtë verë e patët të pamundur të hiqni ato pak kile të tepërta dhe po ndiheni keq tani që afrojnë pushimet, mos u mërzisni pasi stilistët kanë menduar dhe për ju. Çdo kush mund të ndihet mirë me trupin e tij pavarësisht defekteve të vogla që mund të keni.

Këtë verë njësoj si vitin e kaluar rroba banje me belin e lartë  janë ato perfekte për çdo lloj trupi, aq më tepër për ata që kanë pak kile te tepruara në pjesën e barkut.  Rëndësi ka të gjeni modelin perfekt sepse më pas copat nuk do t’ju kushtëzojnë.

Modelet i këtij viti përfshijnë: printet e ndryshme, ato të leopardit, kuadratat, me lule të vogla shumëngjyrëshe, dhe më pas me ngjyrat mund të eksperimentoni sa të doni. Hidhini një sy më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *