Valbona Kolgjini, nëna e Aldi Ramës, 21-vjeçari që qëlloi për vdekje nënkomisarin Saimir Hoxha në Lezhë, ditën kur përcolli të birin për në banesën e fundit, publikoi një foto të tij në profilin e saj në “Facebook”.

 

Në foton e publikuar, ranë në sy komentet dhe reagimet e të afërmve, teksa shprehën ngushëllimet për tragjedinë që iu kishte ndodhur.

 

Disa nga komentet:

 

“Ngushëllime për humbjen tragjike të birit tuaj.

Zoti të dhëntë forcë. Qoftë banor i Xhenetit, engjëll ishte. Zoti i gjykoftë ata që e dënuan.

Ngushëllime për të dyja familjet. Të dy ishin bij nënash. Jeta kjo është, mjafton një moment dhe çdo gjë mbaron. T’ju ketë lënë uratën”, janë disa prej komenteve.

Shpirti motrës, shpirti jot u preftë në paqe. Buzëqeshja jote do jetë gjithmonë në zemrën time. Zëri jot në veshët e mi. Të dua. Gjithmonë do jesh gjallë në zemrën time.”

 

Aldi Rama jetonte i vetëm me gjyshen dhe gjyshin në Lezhë, pasi prindërit e tij ishin të divorcuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.