Subscribe

I zgjedhuri kryetar i Bashkisë së Himarës, Fredi Beleri, do të dalë sot përpara Gjykatës së Posaçme, për t’u njohur me masën e sigurisë.

 

Beleri akuzohet për korrupsion aktiv në procesin zgjedhor.

 

Sipas dosjes hetimore, ai paguante nga 5 mijë deri në 20 mijë lekë, ose nga 50 deri në 200 euro në këmbim të votës.

 

Qytetarëve të Himarës, Beleri u kishte premtuar edhe pensione dhe nënshtetësinë greke.

 

Nga Gjykata e Vlorës, kandidati i “Bashkë Fitojmë” u la nën masën e sigurisë “arrest në burg”.

 

Një ditë më parë, Fredi Beleri u transferua nga Vlora për në paraburgimin e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *