Te legalizohen nekrofilia dhe incesti. Kërkesa e pazakonte qe ka shkaktuar debate te forta ne Suedi vjen nga te rinjtë liberale. Ata kane paraqitur një mocion me argumentin se akte te tilla seksuale nuk duhet te konsiderohen te paligjshme, pavarësisht se për shumicën e njerëzve kjo ide është e neveritshme. Te rinjtë kërkojnë legalizimin e seksit mes te afërmve mbi 15 vjeç dhe raportet me një kufome, nëse personi lëshon një leje te shkruar përpara vdekjes. Ata shprehen se nuk i pëlqejnë ligjet morale dhe duke qene te rinj, duhet te mendojnë me larg se te tjerët. Megjithatë, propozimi ka hasur ne kundërshtimin e drejtuesve te partisë se tyre.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *