Parlamenti holandez ka nisur diskutimet në lidhje me vendimin për hapjen e negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për Bashkimin Europian.

 

Vendimi nga KE do te jepet me 18 tetor, ndërsa Gjermania ka ndezur dritën jeshile për Shipërinë ndërsa ka vendosur 9 kushte për t’u plotësuar.

 

Hollanda është një nga vendet më skeptike se bashku me Francën për negociatat me Shqipërinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *