Zëvendëskryetari i LSI, Luan Rama e cilësoi vendimin e parlamentit gjerman si një mesazh reflektimi për politikën shqiptare.

 

Në një deklaratë për mediat, Luan Rama theksoi se duhet dialog politik dhe frymë bashkëpunimi mes forcave politike me qëllim plotësimin e kushteve ndërsa I bëri apel qeverisë se ende nuk ka ardhur koha për të festuar.

 

“Vendimi i parlamentit gjerman, mesazh për reflektim në politikën shqiptare. Nuk është koha për festë, po për reflektim të përgjegjshëm. Dialog politik, dhe frymë bashkëpunimi për plotësimin e kushteve. Integrimi europian, prioritet kombëtar që nuk duhet penguar nga interesat e pushtetit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *