Subscribe

E hena riktheu levizjet ne kryeqytet pas izolimit dy ditor. Situata në markete, furrrat e bukes dhe njesite e tjera tregetimit ishte pak me e permiresuar, por perseri njerzit ishin qene te shumte.

 

Ne tregjet e fruta perimeve qytetaret mbajten radhe, duke mos respektuar distancen si mase parandaluese kunder perhapjes se koronavirusit.

 

 

Forcat e policise dhe ato te ushtrise ishin te paranishme per te keshilluar njerzit ne rujatjen e distances mes njeri tjetrit.

 

Shume qytetare u shprehen të frikësuar por thane se nuk mund ti evitojne plotesisht daljet pasi u duhet te furnizohen me ushqime.

 

 

Edhe ne filialet e postes shqiptare nuk munguan radhet. Megjithe masat e marra per tu derguar pensionin ne shtepi, te moshuarit jane paraqitur serish ne sportele.Pas perfundimit te orarit te levizjes rruget e Tiranes u boshatisen dhe qytetaret iu rikthyen izolimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *