Baby G dhe Florian Agalliu ishin në televotim “kokë më kokë”, kjo pasi dy finalistët shkelën rregullat e lojës në sfidën e dhenë nga Agai.

Nga televotimi fitoi Florian Agalliu, ndërsa Baby G humbi mundësinë për të fituar 100 mijë euro.

“Sipas rezultat të televotimit të hapur vetëm pak minuta më parë, publiku ka fituar si fitues të kësaj sfide, me diferencë të vogël votash Florin“, tha Besi dhe Fjoralba. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *