Në shtëpinë e këngëtares së njohur Marsela Çibukaj dhe instrumentistit Vitmar Basha ka festë. Ky i fundit feston ditëlindjen dhe partnerja i ka bërë urimin e veçantë përmes një postimi në instagram.

“Edhe 100 të tjera drita ime”, ka shkruar Marsela.

Të shumta kanë qenë urimet që kanë shkuar në llogarinë e këngëtares si urim për partnerin e saj. Marsela dhe Vitmari e kanë bërë publike dashurinë e tyre disa vite më parë dhe sot duken po aq shumë të dashuruar sikur ditën e tyre të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *