Një zonjë u fut në një market në New York për të bërë pazar pa maskë.

Kjo bëri që klientët e tjerë që ndodheshin brenda të nisin një “valë” sulmesh ndaj saj. Ata bërtitën ndaj zonjës e ofenduan dhe i kërkuan të dilte jashtë menjëherë.

Në New York përdorimi i maskave është i detyrueshëm në ambientet publike.

Punonjësit e marketit kërkuan nga klientët e revoltuar që të njoftojnë autoritetet për rastin në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *