Në ditën e fundit të fushatës brenda Partisë Demokratike, kandidati për kryetar, Agron Shehaj u bëri thirrje demokratëve të ushtrojnë të drejtën e votës.

 

Shehaj tha në rrjetet sociale se çdo demokrat duhet të votojë që PD-ja të rikthehet në ditët e saj më të mira.

 

“Secili nga ju, nëse keni kartë anëtarësie apo jeni në listën e votuesve të partisë, ka të drejtë të votojë ditën e dielë. Askush, asnjë komisioner dhe asnjë komision, nuk ka pushtetin t’ju heqë të drejtën e votës ditën e dielë, sepse këtë të drejtë ua jep Statuti i partisë. Koha kur mund t’ju quanin armik, t’ju përjashtonin apo t’ju hiqnin votën për mendimet tuaja ndaj udhëheqësit e partisë, vdiq ditën që lindi Partia Demokratike. Mos rrini, dilni në votim. Votoni ndryshimin, që ta kthejmë Partinë Demokratike në ditët e saj të mëdha, në ditët kur ajo ishte #PartiaQëFiton.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *