Qeveria ka njoftuar sot një sërë ndryshimesh edhe emërimesh.

 

Ndryshime janë bërë edhe në radhët drejtuese të Shërbimit Informativ Shtetëror.

 

Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, njoftoi se është emëruar drejtori i ri, Oljan Kanushi.

 

“Nuk kemi ndryshuar kreun e ri të SHISH, kemi emëruar nën drejtorin e SHISH Oljan Kanushi.

 

Eshtë bërë plotësimi i një vakance të mbetur peng për shkak të konfliktit mes presidentit dhe SHISH, me një vakancë që u plotësua sot”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.