Një 52-vjeçar u prangos nga Policia e Sarandës këtë të premte sepse u kap duke ndërtuar pa leje.

 

Policia njoftoi se ai bënte një shtesë në një objekt ekzistues në truallin, në pronësi të tij.

 

Por 52-vjeçari nuk ishte pajisur me leje ndërtimi nga autoritetet kompetente dhe për këtë arsye u arrestua nga uniformat blu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *