Kryeministri Edi Rama bëri një reagim në rrjetet sociale për të gjithë komentuesit që gjatë pandemisë i kanë kërkuar me ngulm të hapë kufijtë, si gjithë bota.

Rama tha se Shqipëria është ndër të parat fare që i ka hapur dyert. Sipas tij, situata në kufij këtë të hënë provoi që kishte të drejtë.

“Na hap kufijtë o Ramazon se gjithë bota i ka hap!” e kur thosha jo s’i ka hap gjithë bota, ne do jemi nga të parët fare, gënjeja unë! Po tani që ne i hapëm e shikoni që të tjerët jo? E pra, unë kam njëmijë të meta, po NUK GËNJEJ dhe mirë a keq THEM ATË QË BËJ DHE BËJ ATË QË THEM! Dhe mos keqkuptohemi, s’e kam  me bllokimin e çuditshëm të makinave të Shqipërisë në kufirin e Kosovës për dizinfektim, po për plot kufij fqinj ose jo, që janë ende mbyllur! Prandaj DURIM, BESIM dhe KUJDES NGA NXITIMI NË NGRËNIEN E RRENAVE se helmojnë gjakun e çorodisin mendjen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *