Subscribe

Besimtaret myslimane ne Shqiperi dhe jo vetem festojne sot Fiter Bajramin, nje nga festat me te rendesishme per ta.

Fiter Bajrami eshte kurorezimi i nje muaji te shenjte, Ramazanit, nje nga obligimet e cdo besimtari mysliman.

Besimtaret ne Tirane e kane falur Fiter Bajramin ne sheshin ” Skenderbej” ndersa ne rrethe, ne cdo xhami.

Vizion Plus iu uron cdo shqiptari mysliman gezuar Fiter Bajramin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *