Situatat e vështira të motit krijuan rrëshkitje në aksin Leskovik – Pobickë ne bashkine e Kolonjes.

Megjithate pas punes intensive dhe pastrimit te rruges, ky aks ështe rikthyer në funksion të plotë.

Gjithë qytetarëve i rekomandohet qëndrim në shtëpi, evitim i daljeve te panevojshme si dhe të kontaktojnë stukturat e mbrojtjes civile pranë bashkisë ne rast nevoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *