Telefonat tanë janë bërë një pjesë e pandashme e jetëve tona. Ne i përdorim ato për kaq shumë gjëra, si aplikimi për një punë, kërkimi i informacionit ose gjetja e një vendi të ri për të jetuar etj. Në fakt, duket sikur jeta do të ndalet plotësisht nëse i thyejmë aksidentalisht.

Dhe vendosja e një alarmi është diçka që gati të gjithë e bëjnë në telefonin e tyre, megjithatë, ka disa gjëra vërtet të këqija që mund të ndodhin nëse e bëni këtë.

Mund të ndryshojë rutinën tuaj të mëngjesit: Përsëri për të njëjtin problem se nëse zilja bie me anë të celularit, përsëri do të merreni me të dhe do të harroni të bëheni gati për punë!Mund të ndikojë në cilësinë e gjumit: Kjo ndodh sepse duke e patur celularin afër të gjithë do të merremi me të.

Meqenëse nuk është aq i lartë sa një alarm i vërtetë, lehtë mund të most a dëgjoni. Për më tepër, të gjithë jemi mësuar me tingujt që telefonat tanë lëshojnë gjatë ditës, kështu që mund të jetë joefektive si një alarm i vërtetë për të na zgjuar nga një gjumë i thellë./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *