Mediat ndërkombëtarë kanë publikuar momentin kur helikopter, me të cilin udhëtonte presidenti kolumbian, Iván Duque, u sulmua me breshëri armësh. Sulmi ndodhi në 25 qershor, por rezultoi një dështim.

 

Duque ndodhej në helikopter me ministrin e Brendshëm, Daniel Palacios, ministrin e Mbrojtjes, Diego Molano, guvernatorin e Norte de Santander, Silvano Serrano dhe disa zyrtarë të tjerë vendas.

 

Fatmirësisht, askush nga udhëtarët nuk mbeti i plagosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *