Gjashte dite nga zhdukja e dy burrave në Shkodër, Gëzim Hysajt 56 vjeç dhe Agron Molla, 47- vjeç, ende nuk ka asnjë gjurmë.

 

Të dy burrat janë zhdukur në datën 23 gusht, ndërsa një ditë më pas bashkëshortet e tyre i kanë denoncuar si te zhdukur në polici.

 

Saimira Hysa, bashkëshortja e 56- vjeçarit, thote se biseda e fundit qe ka patur me bashkeshortin e saj ka qene ate mbrëmje, ku i tha se do dilte të takonte një shok dhe nuk u kthye me.

 

Për nipin e bashkeshoriit te saj, Saimira thotë se është larguar nje ore pas burrit te saj.

 

Policia ende nuk ka asnje te dhene per ty te zhdukurit, ndërkohë që vazhdon kërkimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *