Mbetet mister fati i 400 emigranteve somaleze, qe dyshohet te jene mbytur ne Mesdhe pas përmbysjes se katër anijeve, me te cilat udhëtonin drejt Italisë. Disa media e kane konfirmuar lajmin e mbytjes se emigranteve, qe besohet te kenë gjetur vdekjen ne afërsi te brigjeve egjiptiane. Sipas tyre, disa emigrante kane arritur te mbijetojnë dhe janë transportuar drejt një ishulli grek. Nëse konfirmohet, kjo tragjedi vjen ne nje vjetorin e një tjetër tragjedie te ndodhur ne Mesdhe, ku gjeten vdekjen 700 emigrante afrikane.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *