Ndërkohë, po sot, Ministria e Shëndetësisë u beri apel qytetareve te mos neglizhojnë shenjat e gripit por te konsultohen me mjekun e familjes. Për te përballuar fluksin e pacienteve, krahas spitaleve, katër qendra shëndetësore ne Tirane, ajo ne kombinat, Laprakë, ne zonën e ish-bllokut dhe pranë zonës se oxhakut, do te kalojnë ne shërbim 24-orësh.

 

Po ashtu Ministria e Shëndetësisë bën thirrje për vaksinimin e popullatës, kryesisht grupeve te riskut, fëmijët, te sëmurët kronike, te moshuarit dhe gratë shtatzëna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *