Nje grup minatoresh kane dale ne proteste para kryeministrise. Ata kane perseritur kerkesen e tyre per miratimin e statusit, nje kerkese cila prej kohesh  ka rene ne vesh te shurdher.

 

Minatoret kercenuan se do te hyjen ne greve urie nese qeveria nuk do te reagoje per problemet e tyre. Ata i lane afat qeverise deri ne 22 shkurt,  per miratimn e statusit.

 

Por menjehere pas ketij tubimi, reagoi nje prej sindikatat e minatoreve. Kryetari i saj Taf Koleci i kerkoi protestuesve qe te mos percahen dhe njoftoi se sindikata eshte ne bisedime me ministrine per hartimin sa me pare te statusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *