Këngëtarja 25-vjeçare foli hapur për marrëdhënien e saj në  çift  në The Howard Stern Show.

“Unë I ndjej akoma fluturat në barkun tim. Unë e njoh dhe e di se si është marrëdhënia jonë,… është e çuditshme, mendoj, por jeta ime është e parregullt “, shpjegoi Miley.

Kur u pyetën nëse kontrollon Liamin, ajo përgjigj me shaka, “Unë mbaj spiunët e mi të vegjël. Kështu që nuk duhet gjithmonë të jem atje

Leave a Reply

Your email address will not be published.