Subscribe

Pasi kryeministri Edi Rama dhe kabineti qeveritar u dekretuan nga presidenti Ilir Meta, Parlamenti do të mblidhet nesër në seancë plenare.

 

Rendi i ditës do të jetë prezantimi i programit politik të Partisë Socialiste, ndërsa në fund të seancës do të votohet përbërja e kabinetit qeveritar “Rama3”.

 

Para fillimit të detyrës, kryeministri, zëvendëskryeministri dhe ministrat do të betohen para Presidentit, të cilin e shkarkuan vetëm pak muaj më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *