Subscribe

Presidenti i vendit, Ilir Meta ka komentuar krizën politike në të cilën ndodhet vendi.

 

Kreu i shtetit ka qene i pranishem ne çeljen e sezonit turistik ne Skrapar, ku ka theksuar se kriza në të cilën ndodhet vendi sjell pasoja tepër të rënda edhe në ekonomi.

 

“Por për fat të keq, kriza politike ku ndodhet vendi, po sjell pasoja tepër të rënda edhe në ekonomi. Efektet e para kanë filluar të ndihen në turizëm dhe operatorët e cilësojnë situatën dramatike. Edhe për këtë arsye ia vlen të reflektohet urgjentisht, përndryshe do të goditet rëndë turizmi dhe gjithë familjet shqiptare që mbështesin mirëqenien e tyre në këtë sektor kyç të ekonomisë tonë.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *