Lionel Messi po pushon në Antigua e Barbuda (Karaibe).

Pleshti është vendosur në një ishull të Karaibeve plot privaci dhe luks.

Ai dhe familja Messi ndodhen konkretisht në Long Island (Jumby Bay), që është I gjatë 2 kilometra dhe I zënë totalisht nga një resort me 40 kamera, 13 vila dhe 21 rezidenca private, nga e cila me e kushtueshmja është 15 mijë e 500 euro për një natë.

 

 

Një shumë që nuk është asgjë për Messin, Antonela Roccuzzon dhe fëmijet Mateo, Thiago dhe Ciro.

Në këtë ishull dhe resort luksoz ka fusha tenisi, mundësi për sported e zhytjes nën ujë dhe cdo gjë tjetër për ti bërë pushimet e familjes Messi sa më të gezueshme para se argjentinasi të nisë një tjetër sezon të lodhshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.