Pas punimeve të Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka mbledhur anëtarët e Kryesisë në selinë blu.

 

Ndërsa i ka falënderuar për sakrificën pa kushte, ai shprehet se tashmë do të përgatiten për shtrirjen në terren me qëllim organizimin e partisë dhe përgatitjet për zgjedhje.

 

Mesazhet kryesore të Bashës:

 

  1. Mirënjohje e jashtëzakonshme për sakrificën tuaj ne kushte te jashtëzakonshme. Pavarësisht gjithçkaje, 5004 delegate te pranishëm ishin për shkak te sakrifices shume të madhe te demokrateve.
  2. Përgatitje për shtrirje ne terren ne funksion te organizimit te partisë dhe përgatitjen e partisë për zgjedhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *