Ditea, Flori dhe Artemisa diskutuan për fermerët dhe punët e shtëpisë. Gjatë një bisedimi me Florin, Ditea shprehu ankesat e saj për Valerin, duke treguar një diskutim që pati me të.

Ajo theksoi se Valeri hedh poshtë punën e saj, duke marrë përsipër gjëra që nuk i takojnë.

“Nëse unë bëj një punë gabim, është dikush tjetër që më gjykon”, tregoi ajo duke iu referuar bisedës me Valerin.

Bisedës i është bashkuar në vijim edhe Artemisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *