Kancelarja gjermane, Angela Merkel ka deklaruar se është shumë e kënaqur për arritjen e një projektmarrëveshjes midis qeverisë së Theresa May dhe Bashkimit Europian për Brexit.

 

”Jam shumë e kënaqur që pas negociatave të gjata, jo gjithnjë të lehta, u arrit dakordësia për formulimin e një propozimi midis dy palëve”.

 

Gjithashtu ajo ka theksuar se kjo projektmarrëveshje do të varet edhe nga garancia që do t’i japin deputetët britanikë dhe të 27 anëtarët e Bashkimit Europian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.