Subscribe

Një diskutim mes dy fermerëve, Florian Agalliu dhe Valer Kolnikaj ka ndodhur mesditën e sotme, teksa kanë qenë duke qëndruar në dhomën gjumit.

Flori ka shprehur mendimin e tij për Valerin, për të cilin ka thënë se mendon se është më sexy në botë. Kjo deklaratë është pranuar nga vetë Valeri, i cili ka shtuar se i plotëson të gjitha kushtet për të qenë i tillë.

Pjesë nga diskutimi:

Flori-Valeri do të të ngatërroj sepse është xheloz, e ka këtë xhelozinë mes çunave

Valeri: E kam, po e pranoj

Flori: Është “Sexy on Earth”. Të gjithë të tjerët janë zero përveç Valerit

Valeri: Nuk është se nuk i plotësojmë kriteret

Flori: Çfarë kriteresh plotëson ti mo…ti je tullumbac

Valeri: Më shumë se aq ndoshta…

Flori: Mbaje mend Valer Kolnikaj…

Valeri: O Flor, ti ke vetëm fjalë dhe jo vepra, na lër rehat tani

Flori: Kam fjalë? Ik ndrysho atë ujin tek toka se e bëre gjol

Valeri: Pa merak se i kam ndryshuar pozicion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *