Meghan Markle përsëri shtatzënë?

Sipas asaj që raportohet nga e përjavshmja “Gente” me imazhe ekskluzive, çifti Sussex mund të jenë në pritje  të një fëmijë të dytë pas pranimit të abortit të dhimbshëm që ndodhi disa muaj më parë. Në fakt, gazeta tregon barkun e dyshimtë të Meghan ndërsa ecte me Harry.

E fotografuar me pallton e saj të hapur, ish-aktorja shfaq një rrumbullakësi të dyshimtë. Përdorimi i palltos është gjithashtu i dyshimtë, pavarësisht 18 gradëve në Los Angeles. Gjithashtu disa persona  më të vëmendshëm kanë vërejtur gjithashtu se fotografia e Krishtlindjeve e Harry dhe Meghan mund të jetë e photoshopuar, ndoshta për të mos zbuluar shumë gjendjen e dukeshës, për më tepër, në një intervistë të fundit në internet Markle është shfaqur gjithmonë në mënyrë që të shihej vetëm fytyra dhe asnjëherë barku.

Tani për tani është vetëm një dyshim dhe ende nuk ka arritur asnjë konfirmim nga çifti mbretëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *