Një nga qëllimet parësore për opozitën është shndërruar tashmë ndër vite, garantimi i zgjedhjeve të lira dhe qëndresa ndaj çdo tentativë për manipulim.

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, teksa Mediu u pyet për këtë shqetësim i cili përsëritet gjithnjë në periudhë zgjedhore, tashmë prej vitesh, kreu i PR-së u shpreh se në analizën e tij, Rama nuk kërkon vetëm një mandat të tretë, por përjetë.

Alban Dudushi: Në të gjitha zgjedhjet e mëpasme, opozita një nga shqetësimet dhe frikërat kryesore kishte manipulimin. Do manipulohen zgjedhjet nga pushteti. Dhe të njëjtën gjë thoni dhe tani dhe keni të drejtën tuaj për ta thënë. Mund ta akuzoni Ramën për çdo lloj historie për t’i mbajtur dhe një herë dhe natyrisht Edi Rama e do edhe një herë të tretë.

Fatmir Mediu: Ta donte për herë të tretë hallall, por e do përjetë.

Alban Dudushi: Atë nuk e dimë, por për herë të tretë është e sigurt që e do.

Fatmir Mediu: Ashtu si e analizoj unë…

Albani Dudushi: Për herë të tretë është e sigurt që e do.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *