Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi ka paralajmëruar se të gjithë autorët e zjarrvënieve në vend, do të përballen me ligjin.

 

Përmes një postimi në “Facebook”, ministri deklaroi se me zjarrin nuk luhet dhe as nuk bëhet shaka, e për këtë arsye bën thirrje për kujdes.

 

“Do të përballen me ligjin të gjithë ata që për një arsye apo një tjetër do të shkaktojnë zjarre, duke rrezikuar jetën e njerëzve dhe pasurinë e tyre. Me zjarrin nuk luhet e as bëhet shaka, prandaj apeloj për t’u treguar të kujdesshëm në çdo moment.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *