Subscribe

Të tjerë të burgosur priten që së shpejti të kalojnë në regjimin e posaçëm.

 

4 të dënuar kanë kaluar te ‘41 Bis’ në muajin nëntor, duke e çuar numrin e të izoluarve në 8 gjithsej.

 

Qëllimi i këtij regjimi, për ministrin e Drejtësisë Ulsi Manja, është për të ndërprerë komunikimin e të dënuarve të rrezikshëm me ushtarët e tyre jashtë.

 

8 personat e izoluar në ‘41 Bis’ janë Aleksandër Llanaj, Fatmir Pjetri, Redjan Rahja, Arber Cekaj, Arbjon Aliko, Emiljano Shullazi, Endrit Qyqja dhe Genci Balla.

 

Regjimi i posaçëm monitoron të burgosurin 24 orë me kamera dhe nuk lejohen takimet me botën e jashtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *