Një histori seksuale me shefen. Një 23-vjeçare londineze nuk u mendua dy herë kur shefja e saj, 39 vjeç, nisi t’i afrohej pak nga pak dhe ta pyeste edhe për gjëra intime.

Një ditë, e reja thjesht nuk e mohoi dot që i mungonte seksi, kur dëgjoi që edhe marrëdhënia në çift e shefes nuk po shkonte mirë.

“Ajo më punësoi mua verën e shkuar. Unë nuk isha në një lidhje dhe pavarësisht se ajo ishte e martuar, gjërat nuk shkonin mirë në shtëpinë e saj. Duke u njohur, ne u lidhëm edhe më shumë me njëra-tjetrën. Një herë ajo më tha se i mungonte kontakti seksual me dikë dhe më pyeti sesi po ja bëja unë që nuk isha e lidhur me dikë. Ishte një pyetje intime, por pranova se edhe mua më mungonte seksi. Më pas shefja sugjeroi se ne mund të kishim një marrëdhënie thjesht sa për seks, pa përfshirë ndjenjat brenda. I thashë pse jo.”

Shefja e saj ka një djalë të vogël, por kjo nuk është pengesë për të që të nisë procedurat e divorcit me bashkëshortin. Kjo e ka emocionuar jo pak punonjësen 23-vjeçare, e cila ka nisur të ushqejë edhe ndjenja për shefen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *