Reperja e njohur Tayna brenda një viti i ktheu këngët e saj në një fenomen. Shumë shpejt emri i saj ishte kudo dhe këngët e saj kërceheshin nga të gjithë.

 

E apasionuar pas repit, Tayna emri i vërtetë i së cilës është Doruntina Shala ka nisur të merret me këtë rrymë që në adoleshencë. Deri tani ajo ka realizuar 3 këngë, ndërsa kundërshtimet për të dhe akuzat për ndërhyrje estetike shtohen çdo ditë.

 

 

Një cover i këngës Gangsta të Kat Dahlia i publikuar 3 vite më parë, duket se ka qenë përpjekja e parë e Taynës për të hyrë në tregun muzikor. Që nga ajo kohë përveç ndryshimeve në look nuk ka ndonjë ndryshim rrënjësor në imazhin e reperes, por kjo mbetet në gjykimin tuaj.

 

 

One thought on “Me flokët bjonde dhe buzët e fryra! Ja si dukej Tayna para 3 vitesh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *