Duke folur për opercionin “Forca e Ligjit” që ka zbritur në terren këtë të hënë, Taulant Balla e cilësoi gjyqtarin Lazer Sallaku si anëtar të “KÇK”, ndërsa I bëri thirrje që të mos vonjojë, port ë zbardhë vendimin për dosjen e privatizimit abuziv të Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes (OSSH).

 

Numri dy i socialistëve paralajmëroi se do ta ndjekë vetë personalisht dhe theksoi se dosja do të apelohet, pavarësisht se Sallaku e mbylli në datë 24 janar. Mes të tjerash, ai e cilësoi si një ndër dosjet më korruptive në Shqipëri.

 

“I them Lazer Sallakut të heq dorë nga historia e vonesës së zbardhjes së vendimit për dosjen OSSH. Sot ka mbaruar afati që ky gjyqtar duhet të kishte shpallur vendimin, një vendim absurd. Ja them publikisht, këtij anëtari të KCK në gjyqësor, se dosja OSSH, si dhe dosje të tjera korruptive, nuk mund të mbyllen me vendime të turpshme të këtyre gjyqtarëve. Ne, unë personalisht do ta ndjek, sepse nëse ka një dosje në Shqipëri të qartë dhe e zbardhur tërësisht se si familjarë të kryeministrit të asaj kohe merrnin kontakte me lobistë, sekserë, për privatizime të sektorëve strategjikë, dhe që ne kemi dokumentuar gjithë skemën korruptive, të jeni të sigurt se këto çështje nuk do të mbyllen”, deklaroi Taulant Balla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *