Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit në PD Dega 7 Tiranë.

 

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD Dega 7 Tiranë, ndërmjet 4 kandidaturave, shpallet z. Avni Tobli me 46% të votave.

 

Gjithashtu është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit në PD Dega Vau Dejës. Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD Vau Dejës u shpall z. Benard Ndreca me 69% të votave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.