Asnjë nga palët politike nuk ka paraqitur ende asnjë kandidat për President.

 

Seanca Plenare 16 Maj ka nisur sa për formalitet dhe ka zgjatur vetëm pak minuta.

 

Seanca e datës së sotme ishte planifikuar për shqyrtimin e kandidaturave por nuk ka patur asnjë të tillë.

 

Javën e kaluar në konferencën e kryetarëve data e sotme u miratua vetëm me votat e maxhorancës.

 

Votimi quhet i kryer edhe kur në konkurim nuk paraqitet asnjë kandidat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.