Mbyllja e pikave basteve dhe kazinove elektronike ka shtuar ofertat në agjencitë imobiliare për të ridhënë ambientet tregtare me qira.

 

 

Agjentet thonë se kjo tendencë ka nisur nga muaji dhjetor, por në janar parashikohet të jetë edhe më e lartë.

 

Sipas tyre bëhet fjalë kryesisht për ambientet jashtë unazës, pasi ato në vende më të frekuentuara janë duke ndryshuar destinacion.

 

Por ndonëse oferta është rritur, nuk mund të thuhet se ka ndryshuar çmimi  i qirasë. Agjentët thonë se në fazë të dytë parashikohet një rishikim i çmimeve të qirasë me tendencë rënëse.

 

Në të gjithë vendin numëroheshin rreth pesë mijë pika bastesh të cilat tashmë do të duhet ose të ndryshojnë destinacion ose do të rrinë të mbyllura deri në gjetjen e qiramarrësve të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *