Është miratuar mbrëmjen e sotme Projektligji për Portin e Durrësit në Komisionin e Ligjeve.

 

Për mbi 5 orë, seanca në komision u shoqërua me debate të ashpra mes përfaqësuesve të mazhorancës dhe atyre të opozitës.

 

Teksa Klotilda Bushka u shpreh se do të kalojë për votim projektligjin, ka ndërhyrë Gazment Bardhi duke i “flakur” tej mikrofonin.

 

Bushka: Unë nuk e vazhdoj më diskutimin do të kaloj në votim sepse ju kolegë nuk keni respekt. Kur ju flisni ne ju respektojmë. Kalojmë në votim. Të numërojë votat sekretaria.

 

Debati:

 

Bushka: Nuk ka më diskutime kalojmë në votim se ju kolegë nuk keni respekt.

 

Bardhi: Gjejeni në marrëveshje ku investon ai

 

Bushka: Më gjeni një rresht ku tokën e japim në pronës. E keni lexuar kontratën. Sot gjithë ditën treguam se ajo që thoni ju për zhvillimin  e procedurës së përshpejtuar është e drejtë dhe sot i dhamë 8 orë kohë për ta sqaruar. dhe unë nuk e kuptoj, ju qofshi që nuk gjetët asnjë defekt tek kontrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *