Subscribe

Edi Rama gjate qendrimit te tij ne Korce, eshte ndalur edhe ne maternietin e ri te ketij qytetit, i cili tashme eshte transformuar teresisht fal investimeve te kryera ne te.

 

I shoqeruar nga ministrja e shendetesise Ogerta Manastriliu, Rama ka inspektuar te gjitha ambinetet si dhe ka shperndare cekun e bebes per femijet e porsalindur.

 

Nga ana e saj, Ministrja Manastirliu u ndal dhe tek projektet e tjera te ministrise se shendetesise.

 

Materniteti i ri i Korces, ka kapcitet 45 shtereter cka ploteson nevojat per te gjithe qarkun e Korces.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *