Një ngjarje e rëndë është regjistruar mengjesin e sotëm në Shkodër.

Rreth orës 06:45 në afërsi të fshatit Daragjat të njësisë Dajç, dy persona të maskuar që udhëtonin me motor kanë ndjekur dhe ndaluar një mjet që drejtohej nga shtetasi Alban Luka 50 vjec.

Fillimisht nën kërcënimin e armëve, ata kanë nxjerr jashtë mjetit , Alban Lukën të cilën e kanë kërcënuare.

Më pas kanë qëlluar me 11 plumba drejt makinës.

Autoret janë larguar me shpejtësi nga vendi I ngjarjes.

Ngjarja konsiderohet një paralajmërim për 50 vjecarin Luka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.