Autoritetet kanadeze kanë depërtuar këtë të enjte nga Kandaja Lule Makashin dhe vajzën e saj Adeila Makashin të cilat akuzohen se përmes mashtrimit iu kanë marrë më shumë se 30 qytetarëve 5 milion euro, me pretendimin se do t’i çonin në Kanda.
Arrestimi i tyre është bërë në Rinas, aty ku autoritetet kanadeze i kthyen në Shqipëri. Prej kohësh nënë e bijë ishin shpallur në kërkim, pas ndalimit në Kanada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *